Samarbete

För att kunna bedriva och utveckla Malmö Kanotklubbs verksamhet samt säkerställa drift och underhåll av anläggningen, har vi sedan några år ett samarbete med andra föreningar.

Hjärt- och lungsjukas förening arrenderar vår gymnastiksal mån-tisdag och tors-fredag mellan kl 9-12 höst och vårterminen. Det berör bara själva gymnastiksalen och MKKs medlemmar har full tillgång till resten av anläggningen.

Förskolan Snurran har sedan hösten 2011 tillgång till ett bord i vårt samlingsrum dagtid under vardagar. Detta berör bara samlingsrummet och påverkar inte resten av anläggningen.

Dessutom hyr vi ibland ut hela anläggningen för fester, evenemang mm. Det sker i första hand i samband med helger men kan ibland även inträffa på vardagkvällar. Då har medlemmar tillgång till anläggningen fram till kl 16. Närmare detaljer om vad som gäller står på de anslag vi sätter upp en vecka innan. 

Är du intresserad av att abonnera lokalen, gå in på sidan Hyra festlokal.

Vi hoppas det här inte inkräktar allt för mycket på verksamheten och att ni har överseende med eventuella olägenheter. Uthyrning av MKKs lokaler utgör ett välbehövligt ekonomiskt tillskott!

Samarbete 1
Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.