Integritetspolicy

Malmö kanotklubbs Integritetspolicy för behandling av personuppgifter

Malmö Kanotklubb hanterar en mängd olika personuppgifter för att möjliggöra och administrera verksamheten. Det kan exempelvis handla om anmälningar till tävlingar eller till utbildningar, uppgifter som är knutna till licensförsäkringen eller liknande. Du ska känna dig trygg med att vår hantering av personuppgifter inte används i andra ändamål än de du har godkänt i ex. anmälan eller ansökan.

Som en del av Svenska kanotförbundet (SKF) har Malmö kanotklubb följt samma riktlinjer som SKF har gällandehantering av personuppgifter. Förbundets riktlinjer kan ni läsa nedan.
http://www.kanot.com/forbundet/Dokument/integritetspolicyforbehandlingavpersonuppgifter/

Vilka rättigheter har du över dina uppgifter?

Du som medlem/kund har alltid rätt att få veta vilka uppgifter som sparats om dig och kan begära att få ett registerutdrag över det. Du har också rätt att bli raderad ur registret om uppgifterna ej krävs för att upprätthålla gällande lagkrav. Väljer du att bli raderad ur registret kan detta innebära att du ej längre kan vara medlem, delta på event eller ha kvar din behörighet i föreningen.

Hur arbetar vi med dina personuppgifter?

Vårt huvudsakliga mål är att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina uppgifter säkert och att de inte används eller delas vidare utan ditt samtycke. Vi håller på att utveckla vårt arbete med register och insamling av uppgifter och kommer att uppdatera det här dokumentet efter hand.Har du några frågor angående vår Integritetspolicy, vill ha ett registerutdrag eller bli raderad ur systemet. Kontakta styrelsen via formuläret.

Vad ska jag göra om jag vill att mina personuppgifter raderas?

Om du önskar att föreningen raderar dina uppgifter ska du först kontakta styrelsen som sedan raderar dokumentationen av dina personuppgifter. Detta kan innebära att du inte längre kan vara medlem i föreningen.

Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.