Medlemskrav


Motion & Långfärd
För att bli medlem behöver du gå en introduktionskurs i kajakpaddling eller gått introduktionskursen inom de senaste två åren. Om du redan kan paddla, via en annan klubb, har dokumenterade eller uppvisade kunskaper, och känner någon gammal medlem som kan ta hand om dig så går det också bra. Vi har dock små möjligheter att introducera nya medlemmar en och en. Ta kontakt med oss via formuläret om du har frågor gällande detta.


Drakbåtssektionen
Vill du börja paddla drakbåt behöver du inte gå introduktionskurs i kajakpaddling. Kontakta sektionsledaren för draktbåt via formuläret.

Läs igenom Om Malmö Kanotklubb och Medlemsinformation. Där får du veta mer om vad klubben erbjuder och vad medlemskapet innebär.

Medlemsavgift
(Medlemskapet börjar gälla när medlemsavgiften är betald).
Avgiften betalas för ett år i taget (kalenderår) och är för närvarande

16 år 550:-
17 – 20 år 1000:-
21 år – 1.600:-
Familjeavgift 2.800:-
Stödmedlem 500:-

Ansökan om medlemskap
Fyll i ansökan om medlemskap / application for membership

När du kan registrerat medlemskap och och uppfyller kriterierna för medlemskap kommer du få en en faktura på medlemsavgiften via mail.

För nya medlemmar efter 15/10 gäller halv avgift.

Vad innebär familjemedlemskap?
En till två vuxna med hemmaboende barn tom 20 år fyllda. Samma folkbokföringsadress gäller.

Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.