Hur gör jag för att bli medlem?

Medlemskrav

 
Motion & Långfärd
För att paddla i Motion- & Långfärdssektionen och få tillgång till kajaker, surfskis och övrig utrustning krävs att du deltagit i Introduktionskurs Kajak. Många medlemmar paddlar i flera sektioner. Introkurs Drakbåt ingår i priset för Introkurs Kajak.

Under Introduktionskurs Kajak får du förutom en introduktion i paddling dessutom information om vår verksamhet, regler och rutiner för MKK och vår utrustning.

Om du redan kan paddla, via en annan klubb, har dokumenterade eller uppvisade kunskaper kan du introduceras genom vårt sidospår. Du introduceras då genom att själv hjälpa till som hjälpinstruktör på en introkurs alternativt vid uppsamlingstillfälle för sidospår. Om du känner någon medlem som kan ta hand om din introduktion så går det också bra. Vi har dock små möjligheter att introducera nya medlemmar en och en. Efter din introduktion bedömer vi tillsammans vilka övriga moment i Introperioden som är aktuella för dig. Kontakta oss via formuläret om du är aktuell för sidospår.

Drakbåtssektionen
För att paddla i Drakbåtssektionen krävs att du deltagit i Introduktionskurs Drakbåt. Många medlemmar paddlar i båda sektionerna. Introkurs Drakbåt ingår i priset för Introkurs Kajak.

Kontakta sektionsledaren för draktbåt via formuläret vid frågor.

Läs igenom Om Malmö Kanotklubb och Medlemsinformation. Där får du veta mer om vad klubben erbjuder och vad medlemskapet innebär.

Medlemsavgift
(Medlemskapet börjar gälla när medlemsavgiften är betald).
Avgiften betalas för ett år i taget (kalenderår) och är för närvarande

16 år 600:-
17 – 20 år 1.100:-
21 år – 1.800:-
Familjeavgift 3.100:-
Stödmedlem 600:-

Ansökan om medlemskap
Fyll i ansökan om medlemskap / application for membership

När du registrerat medlemskap och uppfyller kriterierna för medlemskap kommer du få en en faktura på medlemsavgiften via mail.

För nya medlemmar efter 15 oktober gäller halv avgift.

Vad innebär familjemedlemskap?
En till två vuxna med hemmaboende barn tom 20 år fyllda. Samma folkbokföringsadress gäller.

 

Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.