Visste du att det går att hyra vårt fina klubbhus?

Vi hyr ut Sveriges finaste klubbhus för privata evenemang som bröllop, firande av födelsedagar och studenter. Detta sker max en gång i månaden. Detta för vårt klubb främst är till för våra medlemmar. Välj Uthyrningen av lokalerna via formuläret för mer information.

Kostnad

Det kostar 9 200 kr att hyra lokalen för en kväll varav 2 500 kr betalas i förskott 1 vecka efter mottaget avtal och resterande summa 1 månad innan uthyrningen.

Städning

Hyrestagaren ansvarar för städningen och återställandet av lokalerna senast kl. 12.00 dagen efteråt.Sopor och kartonger och avfall får ej slängas i föreningens behållare.

Kök och husgeråd

Ni får självklart ta med mat och dryck. Ni får tillgång till köket, där det finns kylar, spis/ugn Micro kaffekokare osv. Dock får ej föreningens husgeråd i övrigt användas då detta annars tenderar att blandas ihop och försvinna.

Kapacitet

Lokalerna får bara användas till privata tillställningar och rymmer ca 100 personer. Det finns 20 st bord för 100 personer men klubben tillhandhåller endast 60 stolar.

Tillgång till lokalerna

Ni får tillgång till lokalerna dagen innan senast kl. 20.00 eller genom överenskommelse med materialansvarig. Det för att våran egen verksamhet kan pågå i vissa utrymmen fram till dess. Vi försöker i största möjliga mån vara behjälpliga och ge er och externa leverantörer tillgång till lokalerna tidigare. Vilket oftast innebär efter kl. 13 på fredagen. Våra medlemmar har till gång till omklädningsrummen fram till kl. 16.00 på uthyrningsdagen. Om ingen annan tid avtalats beroende på event.

Rökning förbjuden

Ingen rökning eller eld får ske i lokalerna eller på trädäcket utanför samt fimpar skall slängas i lämplig behållare.

Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.