Hyra festlokal

Visste du att det går att hyra vårt fina klubbhus?

Vi hyr ut Sveriges finaste klubbhus för privata evenemang som bröllop, firande av födelsedagar och studenter. Detta sker max en gång i månaden. Detta då vår klubb främst är till för våra medlemmar. Välj Uthyrning av lokalerna via formuläret för mer information.

OBS! Vi är fullbokade till och med september 2024.

Kostnad

Kostnaden för att hyra lokalen för en kväll är 15 000 SEK från september till maj, och 20 000 SEK från juni till augusti. En deposition på 30% av den totala kostnaden måste betalas i förväg (efter att kontraktet har undertecknats skickar vi dig en faktura), och återstoden måste betalas en månad före uthyrningen. Observera att depositionen inte återbetalas. För medlemmar (som har varit en del av klubben under minst de senaste tre åren i följd) gäller ett rabatterat pris. Kontakta uthyrningsansvarig för mer information.

Städning

Hyrestagaren ansvarar för städning och återställande av lokalerna senast kl. 12.00 dagen efteråt. Sopor, kartonger och avfall får ej slängas i föreningens behållare.

Kök och husgeråd

Ni får självklart ta med mat och dryck. Ni får tillgång till köket, där det finns kylar, spis/ugn, microvågsugn, kaffekokare osv. Dock får ej föreningens husgeråd i övrigt användas då detta annars tenderar att blandas ihop och försvinna.

Kapacitet

Lokalerna får endast användas till privata tillställningar och rymmer ca 100 personer. Det finns 20 st bord för 100 personer men klubben tillhandhåller endast 60 stolar.

Tillgång till lokalerna

Ni får tillgång till lokalerna dagen innan senast kl. 20.00 eller genom överenskommelse med uthyrningsansvarig. Detta då att vår egen verksamhet kan pågå i vissa utrymmen fram till dess. Vi försöker i största möjliga mån vara behjälpliga och ge er och externa leverantörer tillgång till lokalerna tidigare. Vilket oftast innebär efter kl. 13 på fredagen. Våra medlemmar har till gång till omklädningsrummen fram till kl. 16.00 på uthyrningsdagen. Om ingen annan tid avtalats beroende på event.

Rökning förbjuden

Ingen rökning eller eldning får ske i lokalerna eller på trädäcket utanför, fimpar skall slängas i lämplig behållare.


Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.