Förlängd anmälningstid till den 19 Maj

I morgon händer det. 10 dygnsprognosen med lördagen släpps och vi kan med 5-.10 % säkerhet säga vad det kommer bli för väder på South Skåne Ocean Race. Just nu ser fredagen ut att bli lugnet innan stormen. Anmäl dig nu!www.malmokanot.se/odc

Racet går på lördagen den 26 maj, men om vindarna och framför allt vågorna är bättre på söndagen så flyttar vi till denna dag. Det finns några platser kvar på släpet som går till start. Anmäl dig nu, för att underlätta för oss arrangörer och säkerställa en plats. Senast anmälning 19 maj för att få priset 600 kr, sen höjs det. I anmälningsavgiften ingår transport från målgång till start för dig och din ski. Ett fantastiskt race. Mat vid målgång och priser till duktiga paddlare. Finns det fortfarande resurser kvar kommer vi använda det till grillningen på kvällen. www.malmokanot.se/odc

Preliminary program
09.00-10.00 Registration and packing trailers at the finish area (location will be announced the week before).
10.30 Transport and trailer leaves for start.
11.30 Skippers meeting at the start area.
12.00 Start.
13.30-14.00 First finisher.
15.00 Food and price giving.

Målgång är antingen Malmö eller Mossbystrand. Vilket det blir bestäms någon dag innan.

Det finns möjlighet at övernatta från fredag kväll på Malmö kanotklubb om racet går till Malmö eller på Tingaröd 10 om racet går i Mossby. Grillning på lördag kväll. ta med vad ni vill äta och dricka.