Ny hemsida

Arbetet med nya hemsidan är färdigt och från och med nu gäller Malmokanot.se som officiell adress för Malmö Kanotklubb!

Den nya hemsidan fyller flera funktioner:

  • Här finns fakta om Malmö Kanotklubb, en kort presentation av sektionerna; Ungdom, Tävling, Motion- och långfärd och Drakbåt, samt information om vår kurs och uthyrningsverksamhet. Främst för utomstående och nyblivna medlemmar.
  • Här är samlat de föreskrifter, regler och rutiner som gäller för medlemskapet, samt hur man får tillgång till kanoter och anläggningen.
  • Hemsidan kommer också fungera som huvudsaklig informationskanal för styrelse och funktionärer, till medlemmarna. Här publiceras nyheter som gäller hela klubben och inte i första hand är knutna till en specifik sektion.
  • Den löpande verksamheten inom sektionerna återfinns som tidigare på Drakarnas & Långfärds blog samt Ungdoms facebook. Med utförligare information om tider och datum för träning, tävling, kurser, turer och andra aktiviteter, samt kontaktuppgifter till de ansvariga inom respektive område.

    Stavfel, något som inte funkar eller som fattas, kontakta mig: ulf[at]johanssonform.com

    Den gamla hemsidan kommer att ligga kvar ett tag till, främst för att de som önskar spara material därifrån ska kunna ladda ner det.

    Ulf