Information inför Maraton-SM

Funktionärslistorna till maraton-SM sitter uppe sen en tid tillbaka i samlingsrummet, men de är bara sparsamt ifyllda. Jag hoppas och tror att vi MKK:are tillsammans kan göra arrangemanget riktigt bra, så skriv upp er på ett eller flera arbetspass under helgen den 29-31/8! Kan listorna fyllas innan månadsskiftet juli/aug så kommer det att underlätta arbetet sista månaden inför tävlingen väsentligt.

Inför tävlingen önskas också specifik hjälp med följande:

  • Hjälp önskas från någon att sätta ihop ett kort, men informativt flygblad om vår verksamhet som vi kan dela ut till intresserade under tävlingshelgen. Vidare info fås av mig!
  • Hjälp önskas också med marknadsföringen av tävlingen på sociala medier. Detta är ganska brådskande och bör komma igång snarast! Ev. kan samma person va pressansvarig under tävlingshelgen?
  • Har du en lådcykel så önskar jag låna en under tävlingshelgen för att kunna serva alla de funktionärer som vi kommer ha utefter banan.
  • Jobbar du på nån byggmarknad i stan eller har du en kontakt på nån? Byggmax, Bauhaus, K-Rauta, Hornbach…? Vi behöver bl a virke och skruv till kanotställ som ska rymma 175 båtar + diverse andra småsaker. Sponsring önskas!
  • / Alexandra Nielsen, 0730-549773, nielsenalexandra[at]hotmail.com